POSLEDNJI DAN IGARA: Vaterpolisti za bronzu sa Crnogorcima za kraj (15.30)

Poslednjeg dana na Olimpijskim igrama u Londonu našu zemlju će prvo predstavljati Dragan Živanović u maratonu, a onda sledi i okršaj u bazenu za novu medalju Srbije

  • 0

Poslednjeg dana na Olimpijskim igrama u Londonu Srbija će imati predstavnike u dva sporta - atletici i vaterpolu.

Prvi će nastupiti Darko Živanović, koji će se od 12 sati takmičiti u maratonskoj trci.

Mnogo veće šanse da Srbiji donese novu medalju imaće vaterpolisti, koji od 15.30 sati igraju meč za teće mesto protiv Crne Gore. Biće to repriza meča za bronzu iz Pekinga pre četiri godine, kada su izabranici Dejana Udovičića slavili 6:4.

Zanimljiv je podatak da su čak šestorica igrača iz ove generacije (Udovičić, Prlainović, Pijetlović, Rađen, Filipović i Gocić) i tada bili u reprezentaciji, dok će Denis Šefik sada biti u timu Crne Gore.

Od ostalih sportova, na programu je finale i utakmica za treće mesto na košarkaškom turniru. Od 12 sati na parket londonske "O2" arene istrčaće igrači Argentine i Brazila, dok se u reprizi finala iz Pekinga 2008. sastaju SAD i Španija (16).

Na programu je završnica odbojkaškog turnira u muškoj konkurenciji. U meču za treće mesto sastaju se Bugarska - Italija (10.30), dok u finalu igraju Rusija - Brazil (14).

Rukometaši Hrtvatske i Mađarske od 12 sati igraju meč za treće mesto, dok će o pobedniku olimpijskog turnira odlučiti meč Francuska - Švedska (16).

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA