SEDAM KOMADA U GOLU BSK-A: Partizan rutinski počeo sezonu

Aktuelni šampion Srbije dobro je počeo novu sezonu, deklasiravši BSK sa čak 7:0! Strelci su bili Ivanov, Ilić, Tomić, Zabija, Ninković, Marković i, na zahtev navijača, golman Stojković.

  • 0

Fudbaleri Partizana demolirali su BSK iz Borče sa čak 7:0! "Crno-beli" nisu mogli bolje da startuju novu sezonu u Humskoj.

Partizan je opsedao gol BSK-a tokom celog prvog poluvremena, a najaktivniji bio je Aksentijević. Već u devetom minutu Zabija je imao dobru priliku za "crno-bele", ali se nije snašao, iako je bio sam ispred golmana  Ljube Kovačevića. Ivan Ivanov postigao je glavom u 25. minutu prvi gol za Partizan, posle fantastičnog centaršuta Lazara Markovića.

Fudbaleri Partizana su na početku drugog poluvremena za samo dva minuta postigli dva gola, posle čega je postalo očigledno ko će osvojiti sva tri boda. U 47. minutu strelac je bio Saša Ilić, koji je posle nekoliko minuta napustio teren, a umesto njega u igru je ušao Nemanja Tomić, koji je preuzeo kapitensku traku.  Zabija je uspeo da postigne pogodak u 49. minutu, a u listu strelaca upisao se i Nikola Ninković u 65. minutu.

Ipak, drama u Humskoj nije gotova! Posle kornera, koji je u 74. minutu izveo Tomić, gol je postigao Stefan Šćepović. Lazar Marković postigao je šesti pogodak za Partizan šest minuta pre kraja meča. U poslednjem minutu sudija je svirao penal, koji je skrivio Stamenković, posle kojeg je dobio crveni karton, a izvođač je na zahtev navijača sa zapada bio golman Vladimir Stojković, koji je matirao Kovačevića!

Navijači su tokom čitavog meča na svakih nekoliko minuta uzvikivali: "Uprava napolje", a pozitivne vibracije sa tribina stizale su samo golmanu Vladimiru Stojkoviću i Saši Iliću.

Trener Vladimir Vermezović i Lazar Marković nisu davali izjave posle meča televiziji "Areni Sport", iako je to bila njihova obaveza.

U drugom kolu, 18. avgusta, Partizan igra protiv Donjeg Srema.

(J.Jovčić / Foto:Partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA