≫ 

Gde ih vide, tu ih tuku: PSŽ opet ponizio Monako, uzeo prvi trofej, mali Vea krenuo očevim stopama (VIDEO)

Parižani savladali rivala 4:0, Di Marija dvostruki strelac, sin slavnog napadača golom pokazao da "iver ne pada daleko od klade"

  • 1

U Francuskoj ništa novo, zapravo u Kini ovog puta: Pari Sen Žermen je sa Monakom nastavio da funkcioniše po principu "gde ih vidiš, tu ih tuci", naneo je još jedan težak poraz "Kneževima" i stigao do prvog domaćeg trofeja u sezoni.

Ekipa Tomasa Tuhela je u Šenženu nanela još jedan u nizu teških poraza Monaku, ovog puta je bilo 4:0, uz dva gola Di Marije, jedan Enkunua i Timotija Vee, sina slavnog Žorža Vee, nekada jednog od najboljih napadača sveta.

Utakmicu je obeležio Argentinac Di Marija golom za TV špice u 33. minutu iz slobodnog udarca, kada je prebacio "zid" i smetio loptu u mrežu Benalja.

Pogledajte sjajan potez Di Marije.

Mogli su Parižani do vrha da napune mrežu Monaka čiji je napad, bez prevelikog uspeha, predvodio Stevan Jovetić, međutim ispromašivali su se u nekoliko situacija pred golom švajcarskog čuvara mreže i "poštedeli" ga veće neprijatnosti.

Na 2:0 povisio je Enkunku krajem poluvremena i tada je veće bilo jasno kome ide trofej.

U 67. minutu na scenu je stupio 18-godišnji Timoti Vea, postigao "prvenac" u zvaničnoj utakmici za klub u kojem njegov otac svojevremeno "žario i palio", a po svemu sudeći i njegov naslednik ima materijal da možda jednog dana dostigne očeve visine.

Konačno, tačku na naeravnopravan duel stavio je igrač utakmice Di Marija na asistenciju svetskog prvaka sa Francuzima Rabioa, posle koje je Argentincu preostalo da rutinirano završi akciju.

Ovo je Pari Sen Žermenu bio šesti uzastopni trofej Superkupa, osmi ukupno, čime se izjednačio sa Lionom.

VIDEO: Kako su fdubaleri Francuske dočekani sa Mundijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    4. avgust 2018 | 21:59

    Vala deru ix gde stignu I to mlatene bez 5-6 standarnix igraca.. Samo mi se ne svidja trener Tuxel mislim da ni ove godine ne mogu do lige Sampiona.. Juve je uvek mocan pogotovo sad sa Ronaldom Barsa Siti Liverpol. Real ce bez Ronald a biti prosecan.. Na ne mlatim vise.. ☺️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA