Mnogo bolje ubacuje u veće rupe: Stef Kari na golf turniru završio na poslednjem mestu (VIDEO)

Obruč je, ipak, cilj koji daleko preciznije pogađa

  • 0

Plejmejker šampiona NBA lige Stef Kari odmor provodi aktivno, tradicionalno na golf terenima gde usavršava veštine i u ovom sportu na amaterskim, poluamaterskim, ali i pro turnirima.

Nedavno se takmičio upravo na jednom iz profi kategorije, turniru pod nazivom "Web.com Tour's Ellie Mae Classic" gde, očekivano, nije imao šta da traži.

Ipak, poprilično je podbacio, završio je kao poslednji...

- Nisam uspeo da pogodim niijedan udarac da spasem sebi život danas, ali tako je to u golfu. Nekad vas ide, makar na amaterskom nivou, a nekad vas ništa neće i pojma nemate kako da preokrenete situaciju - rekao je prvi šuter Golden Stejta.

Uprkos lošem rezultatu, Kari je imao mnogo toga da nauči iz pozicije totalnog autsajdera, za razliku od košarkaškog terena gde, uglavnom, uvek pobeđuje.

- Kao i uvek, sjajno je biti opet ovde i testirati soprtvene mogućnosti u trenucima najvećeg pristiska i u stresnim situacijama. Danas je bilo zanimljivo u više situacija. znao sam, otprilike, koje udarce moram da ubacim za prolaz, i sve je bilo ok do treće rupe. Psole toga, točkovi su se otkčili i kola su krenula nizbrdo - slikovito je opisao Kari svoje drugo učešće na prestižnom turniru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA