PREDRAG FILIPOVIĆ: Obezbedite vi B normu, pa uživajte

- Šta sve prolazimo, a sada će neko da mi priča o turizmu. Neka slobodno proba da obezbedi ovakvu turističku kartu, videće kako je - rekao je Filipović

  • 1

Predrag Filipović, naš takmičar na Olimpijskim igrama u Londonu u brzom hodanju na 20 kilometara, posmatrajući svog brata blizanca Nenada dok se previjao od bolova posle odustajanja u hodanju na 50 kilometara, prokomentarisao je:

- Eto kakvi su to napori, šta sve prolazimo, a sada će neko da mi priča o turizmu. Neka slobodno proba svako da obezbedi našu vrstu turističke karte, videće koliko je to "lak" posao. Neće imati problema da ispuni "samo B normu", i eto ga u Riju. Uživanje.

Predrag Filipović zauzeo je 48. mesto u brzom hodanju na 20 kilometara, dok je njegov brat odustao na 33. kilometru u disciplini hodanje na 50 kilometara.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal / Foto: OKS)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volim Partizan

    12. avgust 2012 | 11:11

    Pa sta je isao tamo uopste,ne samo on vec i svi ostali koji nisu bili ni blizu medalje, zbog toga se prica da su turisti, jer ako svi znaju da od medalje nema nista zasto onda ides nego da ti dupe vidi put!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA