ROG: Bolt je živa legenda

Polemisalo se tokom Olimpijade ko je trenutno najbolji sportista na svetu. Najveću pažnju privukao je Jusien Bolt, što zbog rezultata, što zbog svojih izjava. Ipak, bio je u pravu za sve što je rekao

  • 0

Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Žak Rog smatra da je Jamajkanac Jusein Bolt najbolji sprinter svih vremena.

Bolt je rekao za sebe da je već živa legenda, ali nisu svi delili njegovo mišljenje. Rog je ranije, tokom nedelje, rekao da Bolt prvo mora da potvrdi rezultate i veličinu da bi tako nešto mogao da kaže za sebe.

Jamajkanac je uzvratio, i to najbolje što može. Postao je prvi sportista koji je odbranio dva zlata na 100 i 200 metara. Nakon toga je zajedno sa kolegama iz tima pobedio i u štafeti. To je bilo dovoljno da se Rog oglasi.

- Dozvolite mi da okončam ovu stvar tako što ću reći da je Jusein Bolt aktivna legenda, on je ikona i najbolji sprinter svih vremena - rekao je Rog.

D. Grbović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA