LUISAO SE BRANI: Sudija je sve odglumio!

Fudbaler Benfike koji je onesvestio sudiju udarcem u glavu kaže da je hteo normalno da protestuje, a arbitar kaže da je dobio potres mozga i da su hteli da ga zadrže u bolnici

  • 0

Posle neverovatnog ispada na meču između Fortune i Benfike u Dizeldorfu, kada je Brazilac Luisao onesvestio sudiju udarcem ramenom u glavu, portugalski klub i prvotimac-razbijač su se odazvali okrivivši sudiju Fišera da je odglumio pad na zemlju.

Na zvaničnom sajtu Benfike stoji: "Meč u Dizeldorfu je prekinut posle nepotrebne teatralnosti sudije".

- Ne plašim se kazne, jer sam sam hteo normalno da protestujem. Mislim da je sudija sve ono odglumio - rekao je Luisao posle meča.

Sudija Fišer je momentalno urgirao da se Brazilcu izrekne odgovarajuća kazna.

- Onakav incident mi se nije desio za 20 godina koliko sam sudija. Potpuno je besmisleno da mene okrivljuju da sam glumio. Bio sam bez svesti od siline udarca, zadobio sam potres mozga a imam i modrice. Bio sam u bolnici, a doktori su hteli da me zadrže preko noći - rekao je arbitar listu "Bild".

Portugalski list "Rekord"(Record) je prokomentarisao da je cela situacija smešna, jer se takve stvari u fudbalu stalno dešavaju.

- Ovo se i pre viđalo u fudbalu, a na televiziji se ne vidi uvek sve baš jasno. I kada igraju reprezentacije, Brazilci udaraju Nemce ramenima, ali cela ova situacija postaje smešna.

Prema navodima "Bilda", Brazilac može da bude suspendovan na nekoliko meseci, a Benfika da plati kaznu od čak 175.000 evra.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA