≫ 

Staridžov projektil sprečio novu Čelsijevu žurku! (FOTO)

Sjajan meč odigrali su pretendenti na titulu u Londonu

  • 0

Čelsi i Liverpul "podelili su plen" u novom fudbalskom "blokbasteru" možda i dva najbolja engleska tima u ovom trenutku - 1:1!

Tri dana posle njihovog duela u Liga kupu i pobede Čelsija (2:1) magoijom Azara, sudarili su se u Londonu za prvenstvene bodove, s tim da je ovoga puta Staridž pokvario novu žurku u režiji fenomenalnog Belgijanca.

>>> Sada si pao najniže Murinjo: Nova bruka Junajteda, i Čekićari izlupali očajne Đavole! (FOTO)

Napadač Liverpula postigao je gol za TV špice, spektakularno je pogodio dalji gornji ugao golmana Kepe Arizabalage, utišao "Stamford Bridž", koji je već počeo da slavi novu pobedu nad velikim rivalom.

Zaslužili su gosti bod, u drugom poluvrmenu igrali su sa velikom željom da "ponište" vođstvo Sarijeve "skvadre" u režiji neverovatnog Edena Azara.

Belgijancu je bila dovoljna samo jedna "prava" lopta, dobio je od Kovačića loptu, a onda, pošto je pobegao Van Dajku, smestio je u dalji ugao Brazilca Alisona.

Imao je Liverpul nekoliko dobrih šansi od tada da promeni stanje na semaforu, najbolju nije iskoristio Firmino u 73. minutu, šutirao je glavom sa nekoliko metara, ali je David Luiz bio na pravom mestu i sa gol-linije blokirao pokušaj zemljaka.

Na drugoj strani, lako je Morata mogao da završi posao, međutim ni on nije najbolje završio akciju saigrača, pa je usledila kazna.

Staridž, koji je ušao u igru u 86. minutu umesto Milnera, u 89. je raspalio po lopti gotovo iz mesta, pokupio paučinu sa Kepinog gola, za delirijum navijača gostujućeg tima.

Sprečio je tako Staridž i prvi poraz svog tima, koji je i dalje u bodovnom egalusa Sitijem na čelu tabele, dok Čelsi prati dvojac sa dva boda manje.

Antonio Ridiger očajava posle primljenog gola Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA