≫ 

Loša vest po Partizan: Pantiću stradao mišić, propušta Napredak?

Najverovatnije je došlo do oštećenja mišića zadnje lože, ostaje da stepen povrede utvrdi snimak magnetnom rezonancom.

  • 2

Nekoliko minuta pre kraja utakmice u Kupu Srbije, u kojoj je Partizan svladao Zemun sa 2:0, crno-beli su ostali bez Danila Pantića, koji se posle jednog napada domaćina uhvatio za mišić zadnje lože i zatražio zamenu.

>>> Partizan se mučio protiv Zemuna: Crno-beli preživeli prečku i nalete domaćina, Zakarić overio četvrtfinale Kupa! (VIDEO)

Medicinski tim tima iz Humske je brzo reagovao, stigao do igrača, a zatim se okrenuo prema klupi i potvrdio da vezista ne može da nastavi duel. Kako stvari stoje, radi se najverovatnije o oštećenju mišića (rupturi) i Pantić je

neizvestan za prvenstveni duel sa Napretkom, koji ekipa Zorana Mirkovića igra već u subotu, na stadionu u Humskoj.

Ipak, ostala je veoma mala doza rezerve da nije baš sve tako loše po Pantića, koji je u ovoj sezoni jedan od najstandardnijih prvotimaca crno-belih, jer je neophodno da se ispoštuje procedura u ovakvim situacijama.

Fudbaler će sačekati 24 časa od trenutka povređivanja, a zatim će danas u poslepodnevnim časovima biti podvrgnut snimanju magnetnom rezonancom. Na osnovu toga će biti utvrđen i stepen povrede i eventualni period oporavka.

Ipak, prema nekim informacijama iz tabora osvajača Kupa Srbije, mišić nije izdražao i teško da će se Pantić u subotu naći na terenu protiv Kruševljana.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    24. oktobar 2018 | 18:53

    Pa to nije losa vest to je dobra vest , po Partizan i nas grobare jer je medju najgorima na terenu ...

  • Kizo vrati se

    25. oktobar 2018 | 15:22

    Jedva cekam da ode i povede Zdjelara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA