Van Persi nadomak Old Traforda

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson želi da dovede holandskog napadača pre početka prvenstva koje počinje u subotu i nudi 22 miliona funti

  • 0

Napadač Arsenala Robin van Persi trebalo bi da pređe u redove velikog rivala, Mančester junajteda, pre starta Premijer lige, koja počinje ovog vikenda.

Novi obrt u sagi koja je ispunila poslednjih nekoliko meseci je da, po tvrdnjama britanskog tabloida "San", menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson sprema ponudu od 22 miliona funti za holandskog napadača što su u Arsenalu, navodno, voljni da prihvate, iako su pregovore počeli tražeći 25 miliona.

To, takođe, znači da nema ništa od najavljivanog prelaska u Juventus, dok je menadžer Mančester sitija Roberto Mančini već priznao da je izgubio trku za Van Persijem.

Aleks Ferguson direktno pregovara sa menadžerom Arsenala Arsenom Vengerom kako bi se što brže realizovao transfer.

Van Persi javno je rekao da neće produžiti ugovor sa Arsenalom koji ističe na kraju naredne sezone, pa se "tobdžijama" verovatno ne isplati da u klubu drže nezadovoljnog igrača koji će otići za džabe.

(A.Č)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA