Ljorente na pragu Juventusa za 16 miliona evra

Španski fudbaler Ljorente odbio je da produži ugovor sa Atletikom iz Bilbaa, najverovatnije zato što želi da pređe u Juventus koji je od početka prelaznog roka pokazivao interesovanje za efikasnog napadača

  • 0

Atletik iz Bilbaa ostaće bez svog najboljeg napadača Fernanda Ljorentea koji je odbio da produži ugovor sa španskim klubom zato što želi da nastavi karijeru u nekoj drugoj sredini, najverovatnije u Juventusu koji je već ponudio 16 miliona evra za njegove usluge.

Ljorenteov ugovor sa Atletikom ističe sredinom leta sledeće godine. Juventus je poslao ponudu za španskog reprezentativca vrednu 16 miliona evra, ali  klub iz Bilbaa nećkao se da proda Ljorentea koji očigledno želi da se preseli u Torino čim nije želeo da nastavi saradnju sa Špancima.

- Ljorente nam je rekao da nema ništa od produžetka saradnje. Ako on ode, Atletik neće dovoditi novog napadača. Osim Ljorentea nećemo prodati nikoga - izjavio je predsednik Atletika Hose Urutija.

Prošle sezone Fernando Ljorente je za Atletik odigrao 53 utakmice i postigao 30 golova.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA