≫ 

Delije bakljadom ispratile igrače u Napulj, parola koja je najavila pobedu nad Liverpulom pratila igrače i na Čairu (VIDEO)

Uprkos remiju u Nišu, crveno-beli u dobrom raspoloženju putuju na megdan vicprvaku Italije

  • 4

Fudbaleri Zvezde su posle dužeg vremena imali težak izazov u Superligi iz kog su izašli samo sa bodom. Radnički se pokazao kao tvrd rival, opravdao poziciju broj dva u srpskom fudbalu remijem sa šampionom (2:2) posle uzbudljive predstave na "Čairu" pred blizu 10.000 navijača. 

Za Zvezdu, koja je protiv Radničkog igrala desetkovana, već u utorak sledi još jedan veliki izazov u Ligi šampiona, na redu je gostovanje Napoliju, a najvatrenije pristalice su nakon meča u Nišu priredile ispraćaj pred novi evropski ispit svojim miljenicima.

Na severnoj tribini pojavio se transparent "I dalje neka bude borba neprestana", kao nastavak parole koja je najavila pobedu nad Liverpulom, ispisane kartonima preko čitavog stadiona "Neka bude borba neprestana".

Uz pesmu, pokliče i pirotehniku, igrači i navijači crveno-belih razišli su se za ovaj put, do sledećeg viđenja, već u utorak na "vrelom" jugu Italije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA