Suspendovani fudbaleri Napolija Pandev, Dosena i Zuniga

Zbog nesportskog ponašanja i odbijanja da se pojave na ceremoniji dodele nagrada na utakmici Superkupa Italije, suspendovani su makedonski reprezentativac Goran Pandev, Italijan Andrea Dosena i Huan Zuniga

  • 0

Fudbaleri Napolija Goran Pandev, Andrea Dosena i Huan Zuniga suspendovani su zbog nedoličnog ponašanja na utakmici italijanskog Superkupa protiv Juventusa.

Pandev i Dosena dobili su po dva meča zabrane, dok će Zuniga, koji je pretio linijskom sudiji, pauzirati jednu utakmicu. Istovremeno, kažnjen je i trener Napolija Valter Macari sa jednom utakmicom.

Juventus je u Pekingu pobedio Napoli sa 4:2 posle produžetaka. Meč je u regularnom toku završen sa 2:2, a u poslednjih 5 minuta utakmice Pandev i Zuniga dobili su po crveni karton, što je izazvalo nezadovoljstvo kluba iz Napulja.

Fudbalski savez Italije najavio je pokretanje postupka protiv Napolija zbog odbijanja da se ljudi iz tog kluba pojave na ceremoniji proglašenja pobednika.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA