≫ 

Anćeloti pred Zvezdu pominjao m**a: Ako ne prođemo grupu reći će da nismo imali onu stvar

Svestan je trofejni trener da crveno-beli nisu tim protiv kojih važi parola "lako ćemo"

  • 4

Trener Napolija Karlo Anćeloti oprezan je pred meč sa Zvezdom u Ligi šampiona, svestan je trofejni stručnjak da više niko ne sme da potceni srpski tim posle autoritativne pobede crveno-belih nad Liverpulom.

Sada je sve otvoreno u grupi, sva četiri tima imaju šanse za prolaz, Liverpul i Napoli su u prednosti nad PSŽ-om i Zvezdom, ali se poredak lako može promeniti već sutra uveče posle duela u Napulju i Parizu.

Kameno ozbiljan izraz lica na Anćelotijevom licu u najavi meča sa Zvezdom mnogo toga govori o ozbiljnosti, čak i blagoj zabrinutosti koja vlada pred gostovanje Beograđana, posebno zbog toga što je za vikend Napoli kiksnuo protiv Kjeva pred svojim navijaćčima (0:0).

- Mislim da su takvi rezultati normalni (protiv Kjeva, prim. aut), sastavni su deo fudbala. Sigurno da zbog jednog remija neću promeniti mišljenje o mom timu, bez obzira na rezultat sa Kjevom.

O Zvezdi, biranim rečima pričao je trener Napolija, jasno mu je da se srpski prvak više ne sme uzimati zdravo za gotovo.

- Zvezda je bila potcenjena, na poslednja dva gostovanja ubedljvo je poražena, ali je zato zaslužila pobedu nad Liverpulom, osvojila je tri boda i ostala u kombinaciji da se plasira dalje. Sve je otvoreno u našoj grupi sad: ako želimo pobedu protiv Zvezde moramo dobro da se branimo, jer oni imaju ambiciju da pobede i da se kvalifikuju. Verujem da će igrati organizovano u odbrani i da će im se napad bazirati na kontrama.

Foto: Marko Jovanović

Osluškivaće se u Napulju i kretanje rezultata iz Pariza, gde će meč "biti ili ne biti" igrati PSŽ - Liverpul.

- Ne bi trebalo da se opterećujemo toliko tom utakmicom, važno je da igramo našu igru, u svakom slučaju odluka o plasmanu u nokaut fazu pašće u poslednjem kolu. Naš cilj protiv Zvezde je da igramo našu igru, tek posle možemo da vidimo šta, kako... Da kalkulišemo. Ne možemo da utičemo na druge rezultate.

Očekuje Anćeloti, naravno, veliku podršku sa tribina...

- Važno je da ljudi dođu na stadion, da nas podrže, da nas poguraju. Zato nam je žao što nismo podarili navijačima pobedu u nedelju protiv Kjeva, sad moramo da se iskupimo protiv Zvezde.

Novinari su otišli dalje u priči sa Anćelotijem, pomenuli mu spekulacije o finalu Lige šampiona koje se sanja među navijačima Napolija. Konkretno pitanje je bilo da li ih takve priče remete.

- Ne znam... Mnogi su iznenađeni što smo uopšte u igri da prođemo dalje u ovako jakoj grupi, možda zato misle da možemo do finala. Iznenađeni smo i mi, i tek ćemo biti ako prođemo grupu. Ako je ne prođemo, ispašće da nismo imali m**a. U ovom trenutku, nemam jasan stav o tome koliko možemo, ali znam da, ako ne prođemo, biće da nismo imali onu stvar.

Sve češće se govori o uvođenju VAR-a u svim ligama, na svakoj utakmici, što apsolutno podržava i Anćeloti.

- Nadam se da će VAR biti uveden u Ligu šampiona što pre (najavljen od naredne sezone, prim. aut), jer je do sada bilo brojnih spornih momenata, čak i više nego u Seriji A.

VIDEO: I Klop je bio zbunjen nakon Zvezdine pobede nad Liverpulom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    27. novembar 2018 | 17:43

    Ovaj gospodin racuna na nase opustanje ako nas hvali.Ne nasedamo na te trikove.Samo borba Zvezdo pa kako nam Bog da👍🇷🇸

  • Jovan

    27. novembar 2018 | 18:37

    Ovaj se sprda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA