Partizan napunio i maleni Sinđelić!

Šarenolik sastav Vladimira Vermezovića pobedio 3:0. Dvostruki strelac Stefan Šćepović, pogodak i Filipa Kneževića

  • 0

Partizan je odigrao lagan meč protiv srpskoligaša Sinđelića. Na igralištu u beogradskoj Ulici Vojislava Ilića šampion je slavio 3:0, a trener Vladimir Vermezović izveo je  šarenolik sastav.

Dva gola je postigao Stefan Šćepović, dok je treći pogodak delo pojačanja iz čačanskog Borca Filipa Kneževića, kome je asistirao Milan Smiljanić, koji nije licenciran za jesenji deo fudbalske sezone.

Zanimljivo u crno - belom dresu se pojavio i izvesni Moldavac Tiron, koji je zaigrao u drugom poluvremenu. Ovaj momak koji je član Vitorula iz Konstance će u narednih nekoliko dana pokušati da se nametne strušnom štabu šampiona.

SINĐELIĆ: Bjelan, Đorđević, Crnomarković, Gajić, Radivojević, Jevtić, Lekanić, Bogdnanović, Rajković, Njegić, Mladenović.

PARTIZAN: Petrović, Aksentijević, Miljković, Stanković, Lazevski, Smiljanić, Brašanac, Ninković, Knežević, Šćepović, Mitrović. U nastavku igrali: R. Ilić, F. Marković, Tiron, Savić, Valeriu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA