≫ 

Rađina nedelja iz pakla: Lopovi ga ojadili, Inter ga izbacio iz tima

Grešni Belgijanac je "popio" disciplinsku meru zbog višestrukog kašnjenja na trening

  • 0

Belgijski fudbaler Rađa Naingolan suspendovan je "iz svih fudbalskih aktivnosti" u Interu, glasi formulacija klub iz Milana u saopštenju o kazni za svog veznog igrača. 

Razlog je kašnjenje na trening, što mu nije prvi put, pa su u Interu rešili da ovog puta oštrije sankcionišu fudbalera kojeg su letos kupili od Rome za blizu 40 miliona evra.

Do sada, Naingolan ne opravdava uloženi novac, odigrao je 15 utakmica i postigao tri gola. I pre kazne bio je u drugom planu kod Spaletija.

Inače, ovo je temperamentnom Naingolanu drugi peh u samo nekoliko dana, pošto su mu nedavno nepoznati lopovi ukrali 150.000 evra, a tokom provere tokova njegovog novca otkriveno je i da je velike sume trošio na kockanje u Monte Karlu.

- FK Internacionale Milano privremeno je suspendovao Rađu Naingolana iz svih fudbalskih aktivnosti - kaže se u saopštenju "neroazura".

Ni klubu, kao ni Naingolanu, ovo nije baš najbolji period: ekipa je eliminisana iz Lige šampiona, a u Seriji A u subotu je primila gol od Kjeva u nadoknadi vremena, za remi na "Bentegodiju".

Naingolana sigurno neće biti u kombinaciji za meč sa Napolijem, a za dalje zavisi od njega samog.

Popularni "Nindža" je i u Romi bio pod disciplinskim merama, u januaru prošle godine, kada je na instagram "okačio" video sa žurke u Njujorku na kom u pijanom stanju psuje i vređa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA