Manekenke izazvale bes javnosti na ceremoniji zatvaranja OI (VIDEO)

"Kejt Mos pada na doping kontroli kasnije", "Naomi Kembel - zlato u bacanju telefona", "Posle dve nedelje uživanja u sportu, treba da slavimo grupu ispraznih anoreksičnih kurvica iz modne industrije”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama

  • 0

Ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu zadivila je milione gledalaca širom sveta, ali nije mali broj onih koji su javno izrazili svoje negodovanje zbog pojavljivanja pojedinih javnih ličnosti kojima tamo nije bilo mesto.

U segmentu posvećenom britanskoj modi na ceremoniji, devet domaćih supermodela nosilo je garderobu osmoro britanskih kreatora, šetajući "pistom” uz  pesmu Dejvida Bouvija "Fashion”.

"Posle dve nedelje uživanja u vrhunskom sportu na Igrama, treba da slavimo grupu ispraznih anoreksičnih kurvica iz modne industrije? ”, napisao je poznati kuvar Aleks Rašmir.

Onlajn zajednica smatra da na ceremoniji, koja bi navodno trebalo da veliča olimpijski ideal i poslovicu "u zdravom telu zdrav duh”, nema mesta za osobe kao što su Kejt Mos i Naomi Kembel.

"Pretpostavljam da će Kejt Mos da padne na doping kontroli kasnije - napisao je novinar "CNN"-a Pirs Morgan na svom Tviter nalogu.

Kejt Mos pratile su brojne kontroverze - uključujući i fotografiju gde se vidi kako uzima kokain. Odavno je prošla zenit, pa mnogi smatraju da je preplaćena i da se bez razloga pojavila na ceremoniji.

S druge strane, Naomi je poznata po prekoj naravi, a svojevremeno ju je tužila kućna pomoćnica koju je u nastupu besa gađala mobilnim telefonom. Takođe, bila je umešana i u aferu s "krvavim dijamantima".

"Naomi Kembel: zlatna medalja u bacanju telefona” tvitovala je britanska književnica Džodžo Mojes.

Nisu samo Naomi i Kejt izazvale gnev, čitava ideja o pojavljivanju manekenki na Olimpijskom stadionu razljutila je mnoge. Možda je i najoštriji komentar stigao od britanskog pisca Marka Rejvenhila:

"Supermodeli, jer postoje dva načina da postignete manje od 5 odsto telesne masnoće: vrhunskim sportom i anoreksijom”.

 

Gomilu negativnih komentara izazvala je i pojava "Spice Girls", koje su se specijalno za ovu priliku ponovo okupile posle 15 godina, naročito Viktorije Bekam, jer se i njena modna linija našla na listi uglednih modnih kreatora Velike Britanije.

(Telegraf.rs, izvor: Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA