RAFAELA: Baloteli me progoni! (FOTO)

Bivša devojka Marija Balotelija Rafaela Fiko optužila je italijanskog fudbalera, čije dete nosi, da je progoni i uznemirava

  • 0

Bivša devojka napadača Mančester Sitija Marija Balotelija Rafaela Fiko optužila je kontroverznog fudbalera da je uznemirava i progoni za vreme trudnoće.

Fiko i Baloteli zabavljali su se godinu dana, a do raskida je došlo u aprilu, jer 24- godišnja bivša manekenka nije više mogla da trpi fudbalerove afere van terena, kao i "druženje" sa nekadašnjom eskort damom Dženifer Tompson.

- Tražila sam da prekine da me zove u pola noći. Mislila sam da je hteo da vidi kako sam, ali on je vikao i stalno ponavljao moje ime. On me proganja. Jedino što želim je poštovanje, barem zbog naše bebe - rekla je Rafaela koja se jedno vreme zabavljala i sa Kristijanom Ronaldom.

Ona je u izjavi za "San" rekla da je Baloteli bio srećan kada mu je uoči polufinalne utakmice Evropskog prvenstva protiv Nemačke saopštila da je trudna.

- Rekao je da on će dati dečaku ime, a ja ako bude devojčica i da ćemo zajedno ići na preglede kod doktora. Onda je iznenada nestao i pojavio se sa zahtevom da uradim DNK test. To me je povredilo. Razočarana sam njegovim postupcima i nikada više nećemo biti zajedno. Srešćemo se, ali zbog deteta - poručila je Fiko.

Ona je dodala da će posle porođaja uraditi poreklo očinstva, ali da Baloteli dobro zna čije je dete.

(Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA