≫ 

Taj ludi NBA! Bil pogodio za dva produžetka, provocirao čučanjem za veliku nuždu, stigla je surova osveta od Ibake (VIDEO)

Bek Vašingtona ubacio 21 poen u poslednjoj četvrtini spektakularnog meča u prestonici, Lenard brojao do 41

  • 1

Vašington Vizardsi i Toronto Reptorsi odigrali su potpuno ludu utakmicu u prestonci koja se završila pobedom gostujućeg tima posle dva produžetka, rezultatom 140:138.

Briljirao je u redovima pobednika Kavaj Lenard sa 41 poenom, ali je junak bio i Serž Ibaka čija je trojka 15 sekundi pre kraja drugog produžetka "slomila" Vizardse.

Porter u narednom napadu nje pogodio za tri, a Grin je sa penala potvrdio trijumf Reptorsa u retko uzbudljivoj utakmici.

Do same završnice, ipak, izgledalo je da će epitet prvog aktera meča poneti Bredli Bil, čijih 43 poena, 10 skokova, 15 asistencija, uz dva šuta kojima je izborio oba produžetka - biti dovoljni za veliki preokret.

Bredli Bil i Serž Ibaka u žestokoj borbi za loptu Foto: Tanjug/Ap

Ipak, izdržali su Kanađani "šutersko ludilo" beka domaćih, koji je u odsustvu Džona Vola, uzimao "duplu porciju" šuteva i rešetao mrežicu rivala.

Bil je u poslednjoj četvrtini sa 21 poenom i trojkom 20 sekundi pre kraja, za egal 124:124, izborio prvi produžetak. U toj situaciji lopta mu je bukvalno pala u naručje na liniji za tri , odakle je on bio neumoljiv, a onda na čudan način proslavio pogodak.

Mnoge je njegov čučanj i grčenje lica asociralo na simulaciju velike nužde usmerene ka rivalu...

Ostao je u "klač modu" Bil i u dodatnom vremenu, pošto je 6.5 sekundi pre kraja iz teške pozicije, nakon ulaza, poentirao flouterom preko Laurija, za nastavak drame u "Capital One" Areni.

Pogledajte pogodak za drugi produžetak nezaustavljivog Bila.

Svoju vanserijsku partiju garnirao je penalima i asistencijom za Brajanta 30 sekundi pre kraja drgog produžetka, za vođstvo 138:136. Ipak, Ibaka je imao mirnu ruku, pogodio za tri, vratio prednost na stranu lidera Istočne konferencije, a pobedu overio Grin bacanjima.

Rezultati

Njujork - Filadelfija 105:108

Vašington - Toronto 138:140 (dva produžetka)

Atlanta - Milvoki 114:133

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koraci

    14. januar 2019 | 04:09

    U drugoj situaciji pravi korak po tapše loptu što su koraci iz mesta.Nba liga očajno sudjenje .Samo Harden pravi korake na svakom meču i niko ne svira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA