Lalatoviću 100.000 dinara i mesec dana kazne zbog "Je**m ti mater seljačku"!

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović biće kažnjen sa 100.000 dinara zbog psovki i haosa na konferenciji posle meča sa Napretkom u Kruševcu.

  • 4

Lalatoviću je, prema pisanju Novosti pored novčane kazne zabranjeno i da se bavi trenerskim poslom mesec dana, što je kazna koja će uveliko proći do početka drugog dela Superlige u februaru. Lalatović se tom prilikom verbalno sukobio sa portparolkom Napretka Valentinom Vasić koju je vređao, a skandal na konferenciji su upotpunile i psovke koje je razmenio sa još jednim čovekom koji je ušao na konferenciju.

Okidač je bilo pitanje Vasićeve o tome kome je Nenad pokazivao srednji prst tokom meča, a trener Radničkog je tvrdio da portparolku treba da bude sramota što je navijača pustila na konferenciju da ga vređa.

Drugi deo Superlige za Radnički počinje 16. februara kada Nišlije igraju sa Spartakom iz Subotice. Da podsetimo, posle utakmice u Kruševcu koju je Radnički dobio 2:1 bilo je reči o tome da bi Lalatović mogao da ode iz niškog kluba, ali su se on i prvi čovek Radničkog dogovorili o produžetku ugovora.

Radnički je pod njegovim vođenjem došao do 50 osvojenih bodova na kraju prvog dela sezone.

VIDEO - Lalatović: Najviše se plašim ovakvih utakmica, koje su po svima već dobijene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija

    17. januar 2019 | 14:53

    A kazna za FK Napredak iz Kruševca i njihovu potparolku?

  • NekoKo

    17. januar 2019 | 16:26

    Ovakvi aršini dovode do toga da ispada da je bilo bolje da je čovek ustao i polomio onog čarapanskog seljaka, kako bi pravda bila zadovoljena. Čoveku su na utakmici brutalno vređali porodicu, a koliko je poznato mi imamo zakon po tom pitanju. Pošto se ništa nije uradilo po tom pitanju na stadionu, trener je morao sam da odreaguje. Pominje se srednji prst, ali šta je srednji prst naspram manijačkog verbalng napastvovanja maloletne ćerkice Nenada Lalatovića. Potom u salu sa konferenciju, ulazi jedan od gore pomenutih manijaka i na smimku se jasno vidi prvi počinje brutalno da psuje i vređa Neanad Lalatovića. Na kraju balade Lalatović je kažnjen jer je odgovarao i verbalno se branio od manijaka. Da je ćutao i posmatrao, najverovatnije je bi dobio još i batine. Zvuči možda nekome smešno, ali psiholozi veoma dobro znaju da i verbalna brutalnost prema napasniku može da da rezultat.

  • daleko malo

    21. januar 2019 | 19:02

    Da se kladimo da će kaznu odraditi dok se ne budu igrale utakmice(mesec dana računajući od kraja prvenstva) a pare neće nikad uplatiti?Kao onomad grofica Božović.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA