≫ 

Inzagi upropastio Bolonju, stiže Miha da je spase!

Srpski trener prvi kandidat da preuzme Bolonju od Filipa Inzagija čiji je tim u nedelju pretrpeo težak poraz na svom terenu od Frosinonea - 0:4

  • 1

Fudbaleri Bolonje priredili su još jedno razočaranje svojim navijačima, poraženi su na svom terenu od Frosinonea 4:0 u 21. kolu Serije A, a to znači i da sledi dugo najavljivana trenerska promena, pošto je Filipo Inzagi očigledno pogudbio sve konce. 

Iako još uvek nema zvanične objave o otkazu Inzagija, italijanski mediji tvrde da je to više nego izvesna stvar posle užasne serije ekipe od samo jedne pobede u 16 utakmica i pada u zonu ispadanja.

Zna se i ime potencijalnog Inzagijevog naslednika, on već neko vreme figurira kao glavna opcija za posao trenera - Siniša Mihajlović.

Čelnici Bolonje vide Srbina kao najbolje rešenje u kriznoj situaciji u kojoj se nalazi tim, već jednom je radio u klubu, i to na početku svoje samostalne trenerske karijere.

Miha je, podsetimo, Bolonju preuzeo posle asistentskog staža u Interu, a nakon Bolonje vodio je Kataniju, Fiorentinu, Srbiju, Sampdoriju, Milan i Torino, a sa Sportingom je samo potpisao ugovor, koji je raskinut po dolasku nove uprave, sa kojom je trenutno u tužbi.

Posle meča u Bolonji bilo je tenzija ispred stadiona, oko 200 navijača je protestovalo, doduše nije bilo incidenata, a obratio im se lično gazda kluba Džoi Saputo.

- Razočaran sam kao i vi, imamo plan, a uskoro ćemo doneti neke odluke - poručio je kanadski biznismen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auh...

    27. januar 2019 | 19:14

    ...pa vec je neke spasavao...pa I Bolonju ..jadničci na sta spadose...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA