≫ 

Detalji samoubistva srpskog rukometaša: Bio u provodu do kasno, pa se posvađao sa majkom, tašta pokušala da mu otme pištolj

Novi detalji nesreće u Crvenki...

  • 18

Crvenka je zavijena u crno. Vest da je mladi i uspešni rukometaš Novak Bošković (29) oduzeo sebi život pucajući u glavu iz pištolja, za koji je, inače, imao dozvolu, iznenadila je i zaprepastila i staro i mlado.

Najviše njegove najmilije, suprugu Milicu i majku Jelu Vukašinović. Niko još ne može da poveruje u najcrnju istinu da je Novak odlučio da podigne ruku na sebe.

Navodno se pre kobne odluke da sebi oduzme život raspravljao sa suprugom, a potom i majkom, zbog njegovog noćnog odlaska u grad, prenose Večernje novosti.

Tragedija koja je porodicu zavila u crno dogodila se u nedelju oko 9 sati u dvorištu porodične kuće u Crvenki, gde je živeo sa suprugom Milicom i njihovom šestomnesečnom ćerkicom Srnom. Uspešni sportista je dva dana ranije u rodni grad došao iz Izraela, gde je već nekoliko godina igra rukomet.

Majka tragičo nastradalog sportiste, Jela Vukašinović, lica oblivenog suzama, kaže da je u nedelju ujutro bila sa sinom neposredno pre nego što je pucao sebi u glavu.

- Kritikovala sam ga jer je celu noć ostao u gradu sa drugarima i poznanicima. Dan ranije je stigao iz Izraela, i ja znam da je bio željan društva i druženja sa starim poznanicima, ali nije trebalo toliko da ostane, i zbog toga sam ga prekorela - grcajući govori ucveljena majka.

Majka dalje kaže da je posle razgovora otišla odatle kod kćerke Danijele, kada je preko telefona pozvala snaha i rekla da je Novak otišao da se ubije.

- Nisam mogla da poverujem u to što čujem. Uzeo je pištolj i otrčao u baštu. Snajina majka je krenula za njim da ga spreči i otme mu oružje iz ruke, ali nije uspela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    3. februar 2019 | 21:55

    To je bio samo okidac nesto tu nije stimalo....

  • doberman

    3. februar 2019 | 22:32

    keva, tašta, žena... svi na njega, da je od granita pukao bi, drga opcija mu je bila da im počupa uši pa da ga zbog nasilja doživotno razvlače po novinama, sudovima, karijera... zanimljiva reakcija u afektu- autoagresija!

  • xxx

    3. februar 2019 | 22:11

    To nije bio razlog..to je buo samo povod.Istinu bojim se nikad nece saznati jer je nesrecni covek odneo sa skbom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA