• 18

Detalji samoubistva srpskog rukometaša: Bio u provodu do kasno, pa se posvađao sa majkom, tašta pokušala da mu otme pištolj

Novi detalji nesreće u Crvenki...

  • 18

Crvenka je zavijena u crno. Vest da je mladi i uspešni rukometaš Novak Bošković (29) oduzeo sebi život pucajući u glavu iz pištolja, za koji je, inače, imao dozvolu, iznenadila je i zaprepastila i staro i mlado.

Najviše njegove najmilije, suprugu Milicu i majku Jelu Vukašinović. Niko još ne može da poveruje u najcrnju istinu da je Novak odlučio da podigne ruku na sebe.

Navodno se pre kobne odluke da sebi oduzme život raspravljao sa suprugom, a potom i majkom, zbog njegovog noćnog odlaska u grad, prenose Večernje novosti.

Tragedija koja je porodicu zavila u crno dogodila se u nedelju oko 9 sati u dvorištu porodične kuće u Crvenki, gde je živeo sa suprugom Milicom i njihovom šestomnesečnom ćerkicom Srnom. Uspešni sportista je dva dana ranije u rodni grad došao iz Izraela, gde je već nekoliko godina igra rukomet.

Majka tragičo nastradalog sportiste, Jela Vukašinović, lica oblivenog suzama, kaže da je u nedelju ujutro bila sa sinom neposredno pre nego što je pucao sebi u glavu.

- Kritikovala sam ga jer je celu noć ostao u gradu sa drugarima i poznanicima. Dan ranije je stigao iz Izraela, i ja znam da je bio željan društva i druženja sa starim poznanicima, ali nije trebalo toliko da ostane, i zbog toga sam ga prekorela - grcajući govori ucveljena majka.

Majka dalje kaže da je posle razgovora otišla odatle kod kćerke Danijele, kada je preko telefona pozvala snaha i rekla da je Novak otišao da se ubije.

- Nisam mogla da poverujem u to što čujem. Uzeo je pištolj i otrčao u baštu. Snajina majka je krenula za njim da ga spreči i otme mu oružje iz ruke, ali nije uspela.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Vaske 04 02 2019

    Žene su nepopravljivo zlo i opet im gospoda daje neku podršku kao da su one stvarno ugrožene e moi mozgovi

  • 😟

    To je strasno. Oni su pod pritiskom, a svako hoce svoj deo kolaca. Kao njima je lako, uspešni, situirani... Pa daj i daj! A sta je s njihovim mladim dusama, koliko se toga moze izdrzati i mora li bas tako? Zivot ume da bude nemilosrdan bez obzira na sve. Jako mi je zao. Saucesce onima koji su ga voleli.

  • Toma Sojer

    Depresija ubica broj 1.

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima