≫ 

UEFA poslala Srbina da sudi Arsenalu, Mažić ne mora da brine za naslednika

Jovanović delegiran za meč Batea i "Tobdžija"

  • 2

Srpski sudija Srđan Jovanović deliće pravdu na utakmici 1/16 finala Lige Evrope između BATE Borisova i Arsenala, koja se igra u četvrtak od 19 sati u Belorusiji. 

Jovanoviću će pomagati kolege Uroš Stojković i Milan Mihajlović kao mahači, Lazar Lukić i Zoran Široki biće angažovani kao aistenti iza golova, a šansu "sa klupe" kao rezerva čekaće Dragan Bogićević.

Ovo je još jedno značajno priznanje za srpskog sudiju, koji krupnim koracima krči sebi put ka sudijskom kremu Evrope, ka visinama koje je sa ovih prostora dostigao samo Milorad Mažić, i dalje neprikosnoven kada je reč o rejtingu srpskih arbitara.

Jovanoviću je ovo druga uzastopna sezona da sudi Ligu Evrope, a pokazao se odlično na meču grupne faze između Didelanža i Milana

Evropski put je počeo 2015. u kvalifikaijama za U 17.

Prethodne sezone sudio je polufinale Lige šampiona za omladince između Čelsija i Porta, dok je šansu ove sezone dobio i u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope na meču između Malmea i Mitjilanda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA