• 24

Ademe, sine Sandžaka! Navijači Bešiktaša se poklonili Ljajiću na velikom derbiju, transparent sve govori o tome koliko ga poštuju (FOTO)

Reprezentativac Srbije uživa veliku naklonost fanova turskog kluba

  • 24

Bešiktaš i Fenerbahče odigrali su za vikend jedan od luđih derbija koje smo imali priliku da vidimo u poslednje vreme, završen rezultatom 3:3, iako je gostima pretio potop nakon neprijatnih 3:0 na poluvremenu.

Fener je u nastavku uspeo da režira veliki povratak, umalo i preokret pošto je stigao do 3:3 u 67. minutu.

Bešiktaš je bio bez pomoći Adema Ljajića, srpski reprezentativac je bio suspendovan za ovaj meč, ali je uprkos izostanku bio u fokusu dela navijača čiji je transparent, baš njemu u čast, privukao pažanju.

Na ogradi jednoj od tribina, uz dve slike Ljajića na platnu - jednoj gde je u molitvenom položaju i drugoj kako slavi, je pisalo: "Evlad-i Fatihan sinovi-sandžaka, Adem Ljajić, Novi Pazar".

Evlad i Fatihan su imena nekadašnjih osvajača Turske imperije na Balkanu, pa se po njima često nazivaju Turci rođeni na prostoru te oblasti.

Pomenuti transparent možete videti u vrhu teksta.

Očigledno je da Adem uživa veliku naklonost navijača turskog kluba.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • hmmmm

    Pa sta ste ocekivali????!!! Hahahhaha ovo je i budala znao.

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    Михајловићу Синиша капа доле у праву си све жив био!!!!!

  • Leontin Braun

    Ja kao Slovak koji sam odrastao u Srbiji osuđujem ovakvo ponašanje turskih navijača. Kakve veze imaju ljiljani na zastavi sa '' Sandžakom'' to je Raška oblast i bilo bi bolje da su turski navijači srpsku zastavu sa slikom Adema Ljajića razvili na stadionu jer on je srpski reprezentativac.

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima