≫ 

Talija Srbije Dmitrović: Bili smo sjajni protiv evropskog prvaka, bićemo još bolji (VIDEO)

Srpski golman opravdao poverenje

  • 28

Kao i protiv Nemaca, Marko Dmitrović bio je na visini zadatka i u Lisabonu, profilisao se čuvar mreže Eibara u neprikosnovenog broja jedan Srbije, briljirao naspram aktuelnog evropskog prvaka.   

Razbranio se Marko, i da ne beše njegovih bravura, sasvim sigurno bi "Orlovi" skresanih krila otišli iz Portugalije.

Ovako, piše se prvi bod, srećno izboren, uz, naravno, energičnu borbu naših fudbalera.

- Pokazali smo još jednom kvalitet i izuzetan karakter protiv evropskog prvaka, odigrali smo sjajan meč - rekao je Dmitrović koji je tokom 95 minuta fudbala na "Lužu" imao pune ruke posla.

- Nije bilo lako, videli smo da su oni pristiskali tokom celog drugog poluvremena. Imali su šanse koje nisu uspeli da realizuju, ovo je sjajan rezultat za nas i sjajan podstrek za dalje.

Prokomentarisao je Dmitrović igru odbrane koja je bila na velikim iskušenjima.

- Sjajno je bilo, sa svakom utakmicom ide to nabolje, sa upoznavanjem i uigravanjem. Kao što sam rekao na početku kvalifikacija svaka utakmica će služiti tome, za upoznavanje, bićemo sigurniji vremenom. Mislim da je ekipa odradila sjajan posao, sad imamo dva meseca pauze do sledećeg okupljanja i utakmica u junu.

VIDEO: Poslušajte i šta je Kristijano Ronaldo rekao posle meča sa Srbijom

Reprezentacija Bosne nalazi se u odličnoj formi i večeras (20.45) protiv Grčke juri drugu pobedu u kvalifikacijama za EURO 2020. Kvota na keca je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bosna - Grčka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA