OLIMPIJSKE ORGIJE: Britanski sportista otkrio pikanterije iz sela

  • 0

Član britanskog olimpijskog tima otkrio je ostrvskim medijima aktivnosti na Igrama u Londonu, koje baš ne spadaju pod sportske. Osim na borilištima, olimpijci su bili veoma aktivni i u selu.

- Sve počinje razmenom brojeva i mejlova. Prvih sedam dana svi sportisti u Olimpijskom selu koncentrisani su na pripreme pre nastupa. Kako su nastupi većinom ujutro, celo popodne imamo slobodno, a onda kreće akcija - rekao je neimenovani britanski olimpijac za "Dejli mejl".

On je prepričao događaj kad je s kolegom izašao u noćni klub, a veče se završilo orgijama u sobi.

- Izašli smo s dve ukrajinske sportistkinje. Na kraju večeri obe su završile u našoj sobi. Prošvercali smo alkohol u sobe i na kraju smo imali seks u četvoro. Jedna od Ukrajinki bila je iskusnija, a druga nešto malo manje. Kasnije smo mogli da završimo  i s nekim Amerikankama, koje su nas zvale na orgije, ali smo odustali - rekao je Britanac.

Organizatori su pre početka Igara podelili sportistima 150.000 kondoma, čak 50.000 više nego što su olimpijci dobili na prošlim Igrama u Pekingu. Prema ovoj priči, vidi se da su dobro procenili portebe sportista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA