Kejsi Stoner doživeo udes na treningu, rešio da ipak nastupi u Indijanapolisu

Svetski prvak u Moto GP šampionatu izgubio je kontrolu u krivini i poleteo preko staze, povredio je članak na levoj nozi. Pao je i Niki Hejden i od udarca izgubio svest, pa su mu lekari zabranili nastup

  • 0

Svetski prvak u Moto GP šampionatu, Australijanac Kejsi Stoner, doživeo je težak pad tokom treninga u Indijanapolisu, pa je prebačen u bolnicu. Stoner je u krivini izgubio kontrolu nad mtorom i  poleteo preko staze.

Utvrđeno je da je povredio članak leve noge, ali Australijanac ipak namerava da nastupi na večerašnjoj trci. Stoner je trenutno treći u generalnom plasmanu sa 173 boda, 32 manje od vodećeg Španca Horhe Lorenca. Drugi je, takođe Španac, Dani Pedrosa sa 205 bodova, a u Indijanapolisu će startovati sa pol pozicije.

Težak pad doživeo je i Amerikanac Niki Hejden, svetski šampion iz 2006. On je zbog udarca izgubio svest, ali je skener pokazao da je, na sreću, izbegao teže povrede. Lekari su mu, ipak, zabranili nastup.

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug / AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA