Vermezu napisan otkaz, aktivacija posle Tromsoa?

"Poraženi smo od seoske ekipe čiji budžet je 300.000 evra, a naš je 15 miliona evra, da li je trener i sad ponosan na igrače i rezultat" - pita član UO Dragoljub Vukadinović * Vuk Rašović se opet pominje kao zamena

  • 0

Trener Partizana Vladimir Vermezović preživeo je nekako sramni poraz od Donjeg Srema, iako je za njegovu smenu bila većina članova Upravnog odbora "crno-belih". Vermezu je otkaz već bio napisan, saznaje "Sport", ali je njegova aktivacija odložena zahvaljujući sportskom direktoru Ljubiši Tumbakoviću, koji je urgirao da se šefu struke produži mandat bar do Tromza.

Član Upravnog odbora "crno-belih" Dragoljub Vukadinović kritikovao je Vermezovića i posle eliminacije od AEL-a, a posle najnovije bruke najglasniji je.

- Nije mi namera da uvredim ljude iz Donjeg Srema, ali poraženi smo od seoske ekipe čiji budžet je 300.000 evra, a naš je 15 miliona evra. Verujte mi, da sam odlučujem znam šta bih dalje, ali tu su Upravni odbor i Sekretarijat pa ćemo tu da vidimo šta je najbolje za klub.

Ali, zar je normalno da trener posle eliminacije od AEL-a kome smo na dve utakmice uputili dva udarca na gol, kaže da je ponosan na igrače i na učinak? Ja nisam bio ponosan, naprotiv! Pitam ga sad javno da li je i posle poraza od Donjeg Srema ponosan na igrače i na svoj rad - rekao je Vukadinović za Sport.

Eliminacija od Tromza, gotovo je izvesno, značila bi Vermezovićev kraj, ali nije isključeno ni da UO "crno-belih" smeni sadašnjeg trenera i u slučaju povoljnog ishoda dvomeča protiv norveškog predstavnika. Kao potencijalna zamena najčešće se pominje ime Vuka Rašovića, koji je bio u opticaju i zimus kad je odlazio Aleksandar Stanojević...

(Telegraf.rs, izvor: Sport)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA