Fudbalerima Donjeg Srema po 30.000 evra ako se plasiraju u Ligu šampiona!

Pravilnik o premijama i ponašanju nosi velike zasluge za ostvarene rezultate na startu Superlige * Na „čarobnom papiru“ piše da će svaki igrač dobiti po 25.000 evra u slučaju osvajanja titule

  • 1

Fudbalska javnost u Srbiji ne prestaje da bruji o fudbalerima Donjeg Srema, koji posle uvodna dva kola zauzimaju lidersku poziciju na tabeli Superlige s maksimalnih šest bodova. Tajnu uspeha "čuda iz Pećinaca" otkriva Pravilnik o ponašanju i premijama FK Donji Srem, a šta se nalazi u ovom dokumentu otkriva list Alo.

U Pravilniku je sve jasno kao dan. Dokument je toliko koncizan da bi i slavni madridski Real pozavideo klubu iz Pećinaca, dok o Zvezdi i Partizanu ne treba trošiti reči...

- Pravilnik o premijama i ponašanju koji su igrači potpisali pre početka sezone definitivno nosi velike zasluge za ostvarene rezultate na početku Superlige. Sve je transparentno, nema nikakvih tajni, i eto vidite na koji način nam se sve to vraća - kaže sportski direktor kluba iz Pećinaca Dragan Despotović.

Na „čarobnom papiru“ piše da će svaki igrač dobiti po 25.000 evra u slučaju osvajanja titule. Tri boda kod kuće se nagrađuju sa 15.000 dinara, a za trijumf u gostima fudbaleri dobijaju po 20.000.

Za eventualni plasman u Ligu šampiona svakom igraču će pripasti po 30.000 evra. U pravilniku ponašanja jasno je navedeno da će igrač koji bude nosio trenerku opasanu oko struka ili vrata biti kažnjen sa 50 evra, kao i da se u ambulantu ne sme ulaziti u kopačkama, dok se kašnjenje na trening tarifira sa 100 evra.

- Svi igrači se pridržavaju pravilnika. Nećete možda verovati, ali još niko nije kažnjen! To su sve lepo vaspitani momci, koji su došli u klub zbog afirmacije i u potpunosti poštuju kodeks ponašanja - kaže Despotović i dodaje da će i klub ispoštovati svoje obaveze.

- Kao što oni poštuju pravilnik, tako će i klub ispoštovati sve ono na šta se obavezao pre početka sezone - zaključio je Dragan Despotović.

1. JELEN SUPERLIGA

25.000 evra - iznosi nagrada za osvojenu šampionsku titulu

8.000 dinara - donosi remi; 15.000 dinara - donosi pobeda kod kuće; 20.000 dinara - donosi pobeda na strani

Mečevi sa Crvenom zvezdom, Partizanom i Vojvodinom se posebno premiraju

Isplata premija se vrši nakon ciklusa od četiri meča, uz uslov da je ekipa plasirana među prvih osam na tabeli JSL, uz minimum osvojenih sedam bodova

2. KUP SRBIJE

15.000 evra - iznosi nagrada za trofej u Kupu

3. LIGA ŠAMPIONA

30.000 evra - po igraču se plaća učešće u grupnoj fazi LŠ

4. LIGA EVROPE

20.000 evra - po igraču se plaća učešće u grupnoj fazi LE

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drljan

    21. avgust 2012 | 12:00

    Eeee pa kako i nece kad im je Nedeljkovic gazda...:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA