Song: Barsina ponuda se ne odbija

- Pre nekoliko nedelja bio sam spreman da produžim ugovor sa Arsenalom, ali ovakva prilika se ukazuje jednom u životu - rekao je Kamernunac

  • 0

Kamerunski fudbaler i novi član Barselone Aleks Song rekao je danas da je bio spreman da produži ugovor sa Arsenalom, ali da nije mogao da odbije poziv najboljeg kluba na svetu.

- Pre nekoliko nedelja bio sam spreman da produžim ugovor sa Arsenalom, ali je došao poziv Barselone, koji se ne odbija. Ovakva prilika se ukazuje jednom u životu. Došao sam u najbolji tim na svetu i presrećan sam što ću biti igrač Barselone - rekao je Song i zahvalio se Arsenalu i bivšem treneru Arsenu Vengeru, koji su mi dozvolil da promeni klub.

On je dodao da je svestan jake konkurencije i da će morati da se bori za mesto u timu.

Song očekuje da najviše pomoći ima od Seska Fabregasa, koga poznaje iz Arsenala.

- Fabregas mi je dobar drug, objasnio mi je kako stvari funkcionišu u Barseloni, ali nije bilo potrebe, jer sam ih često gledao na televiziji. Stil igre je sličan kao u Arsenalu, ali svaki fudbaler koji promeni sredinu mora da se prilagodi novim uslovima - rekao je on.

Song je sa Barselonom potpisao petogodišnji ugovor vredan 19 miliona evra.

- Posle odlaska Kejte, odlučili smo da dovedemo igrača koji može da igra na više mesta - na sredini terena i kao centralni bek. Song je bio prvi na listi, dobar je u skoku, fizički jak i taktički lukav - rekao je sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta.

Fudbaleri Barselone narednu utakmicu odigraće u četvrtak protiv Reala u prvom meču španskog Superkupa.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA