EKSKLUZIVNO - NBA PARTIZAN: Lester Hadson je toliko čekani kec iz rukava (VIDEO)

Dvadesetosmogodišnji NBA plej/bek koji je prošle godine igrao u Klivlendu trebalo bi da bude lider novog tima Duška Vujoševića

  • 1

Partizan je na dobrom putu da dovede bombu prelaznog roka, toliko dugo najavljivanu!

Telegraf iz pouzdanih izvora saznaje da bi crno beli dres u narednih nekoliko dana treba da obuče iskusni američki koledž i NBA igrač, Lester Hadson.

Hadson ima 28 godina, visok je 190 centimetara, ima 86 kilograma i igra na pozicijama beka i plejmejkera.

Sjajno se pokazao u koledž ligi, pa je 2009. godine na draftu bio uzet od strane Boston Seltiksa. Nakon toga je nekoliko puta igrao u razvojnoj ligi Amerike gde se fantastično pokazao. U nekoliko navrata se vraćao u NBA klubove kao što su Vašington, Memfis i Klivlend.

On je inače i jedini američki igrač koji je (NCAA) koledž ligi postigao četvorostruki dabl učinak (25 poena, 12 skokova, 10 asistencija i 10 ukradenih lopti).

Prošle sezone je nakon povrede Irvinga, došao na kraju sezone u Klivlend i beležio fantastične rezultate od 13 poena po meču. Igrao je i dve sezone u Kini za ekipe Guangdong i Kvingdao.

(D. Grbović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UrosBg

    22. avgust 2012 | 12:07

    Ako se ovo ispostavi da je tacno, onda ce Partizan dovesti fantasticnog igraca koji ce mozda biti cak i bolji od Mekejleba. Jedva cekom potvrdu ove informacije i nadam se da ce Dule da spremi ekipu kako najbolje zna i ume i da cemo i u ovoj sezoni da napravimo dobre rezultate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA