ČELSI DOVODI NAPADAČA: Kavani ili Hulk

Prva želja šampiona Evrope Edinson Kavani, ako ne bude dogovora, nova meta Brazilac Hulk. Menadžer Di Mateo smatra da je Čelsi "tanak" u špicu

  • 0

Menadžer Čelsija Roberto di Mateo rešen je da iskoristi velike resurse vlasnika kluba, Romana Abramoviča, i dovede još jednog napadača do kraja prelaznog roka 31. avgusta.

Prva meta je Urugvajac Edinson Kavani, član Napolija, procenjen na 35 miliona funti. Čelsi pregovara sa Kavanijem već dugo, ali kamen spoticanja je Kavanijev zahtev za nedeljnom platom od 150.000 funti. 

Ako dogovor oko Urugvajca  ne bude moguć, Čelsi će se okrenuti drugom Južnoamerikancu, Brazilcu Hulku, napadaču Portoa. Hulk je još skuplji, otkupna vrednost njegovog ugovora je čak 80 miliona funti, a u Čelsiju veruju da mogu da je smanje na 38 miliona.

Iako su njegovi planovi postali poznati javnosti, Roberto di Mateo bio je uzdržan u izjavama:

- Ne znam da li će biti novih dolazaka. Malo smo "tanki" u špicu.

Čelsi ima puno efikasnih veznjaka (Lampard, Ramireš, Azar), pa i defanzivaca koji znaju da daju golove (Ivanović, Teri, Kol), ali posle odlaska Didijea Drogbe u Kinu jedini pravi napadač je Fernando Tores, koji nikako da uđe u formu posle dolaska iz Liverpula za 50 miliona funti pre godinu i po.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA