TOTENHEM BAŠ TROŠI: 20 miliona za Vilijana iz Šahtjora!

Ofanzivni vezista ukrajinskog šampiona će izvršiti pritisak na upravu posle propalih pregovora sa Čelsijem

  • 0

Totenhem je rešio da u narednoj sezoni bitka za Evropu ne bude jedina preokupacija Viljaša Boaša i ekipe. Titula je želja agilne uprave, koja pregovara sa Šahtjorom iz Donjecka oko dolaska Brazilca Vilijana (24).

Britanski mediji najavljuju ponudu od 20 miliona funti za ofanzivnog vezistu koji je tokom leta bio i na putu za Čelsi, ali u redovima šampiona Evrope smatrali su da je cena obeštećenja prevelika.

Brazilski napadač je u julu bio nezadovoljan što uprava nije pronašala zajednički jezik sa londonskim timom, pa je za očekivati da izvrši pritisak na čelnike ukrajinskog kluba čiji je član od 2007. godine i za to vreme odigrao 129 mečeva i postigao 19 golova.

Ukoliko Vilijan dođe na "Vajt Hart Lejn" biće to sjana kombinacija sa Emanuelom Adebajorom, koji je juče defintivno postao igrač "pevaca".

"Dejli mejl" najavljuje i pregovore sa još jednim Brazilcem - Leandrom Damjaom, koji je bio najbolji igrač "karioka" na Olimpijskim igrama. Internasional iz Porto Alegrea navodno za njega traži oko 30 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA