SAVIĆEVIĆ: Nije Robi pilićar da mu drugi sastavljaju tim!

Famozna večera na kojoj su bili Đurović, Marović, Riznić, Prosinečki, Savićević i Vladan Lukić pominje se kao jedan od povoda za sukob na relaciji Lukić - Prosinečki, jer Robi i Đurović nisu podržali predsednika u raspravi sa Dejom

  • 2

Legenda Crvene zvezde Dejan Savićević razočaran je zbog načina na koji je njegov bivši saigrač iz najtrofejnijih dana "crveno-belih" Robert Prosinečki napustio Marakanu.

- Izuzetno mi je žao što je Robi otišao, jer je napravio sjajne stvari. Vratio je Zvezdi neki šarm, dovukao i veliki broj navijača na tribine. Znam kakav je Robi lik i kakav karakter. Budite sigurni da on nije falširao u Zvezdi i da je radio maksimalno pošteno. Robert Prosinečki nije pilićar, pa da mu neko sastavlja tim ili gura igrače. Nije došao u Zvezdu da pilićari, jer je on zaradio dovoljno para u svojoj bogatoj karijeri - rekao je Dejo za "Mocartsport".

Famozna večera na kojoj su bili Đurović, Marović, Riznić, Prosinečki, Savićević i Vladan Lukić pominje se kao jedan od povoda za sukob na relaciji Lukić-Prosinečki, jer Robi i Đurović nisu podržali predsednika u raspravi sa Dejom.

- Kako na kraju ispade, bolje bi bilo da te večere nije ni bilo... Ne znam da li se Lukić naljutio na njih, ali i ako jeste, meni to nije jasno. Pa, nisu oni mala deca da im neko govori šta će raditi i s kim će sedeti!? To su moji prijatelji i bivši saigrači i bilo je divno da se opet okupimo. A, što se tiče mog razgovora sa Lukićem, ne bih da se prepucavam preko novina, to je bila samo razmena mišljenja – rekao je Dejo.

(Telegraf.rs, Izvor: Mocartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA