MUTU: Daću više golova od Ibre!

- Zlatan je odličan fudbaler, igrali smo zajedno. Iako je on u centru pažnje posle prelaska u PSŽ, verujte mi da ću dati više golova od njega - obećao je novi fudbaler Ajačija

  • 0

Rumunski fudbaler Adrijan Mutu nastaviće karijeru u Ajačiju i odmah je najavio da će biti bolji strelac u Francuskoj ligi nego njegov nekadašnji saigrač iz Juventusa Zlatan Ibrahimović, igrač PSŽ-a.

- Dobro poznajem Zlatana. Igrali smo zajedno. On je odličan fudbaler. Iako je on u centru pažnje posle prelaska u PSŽ, verujte mi da ću dati više golova od njega. Bez obzira na to što on igra za bolji tim - rekao je kontraverzni Rumun.

Mutu je igrao sa Zlatanom u Juveu sezonu 2005/06.  U svojoj karijeri nastupao je i za Inter, Parmu,  Čelsi, Fiorentinu i Ćezenu, a poznat je po tome što je suspendovan zbog korišćenja kokaina 2004. godina, a 2010. bio je pozitivan na doping testu dok je igrao za Fiorentinu.

- Prijaće mi život u Francuskoj. Imao samo dosta problema tokom karijere i želim to da ostavim iza sebe. Pružiću maksimum za Ajačio - dodao je Mutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA