KPR dovodi Žulija Cezara?

Brazilski golman po svemu sudeći ima odrešene ruke da napusti "San Siro", a klub iz Londona je već uveliko započeo pregovore

  • 0

Čelnici Premijerligaša Kvins Park Rendžers nastavljaju sa dovođenjem velikih imena u svoje redove, a trenutno pregovaraju sa golmanom Intera Žuliom Cezarom.

Menadžer kluba iz zapadnog Londona Mark Hjuz nastavlja sa selekcijom novih igrača i posle katastrofalnog poraza od Svonsija na svom terenu u prvom kolu, a vest o potencjalnom pojačanju iz Italije stiže samo nekoliko dana po dolasku golmana Roba Grina.

Brazilac je bio jedan od ključnih igrača Intera u osvajanju Lige šampiona pre dve godine, ali sada po svemu sudeći napušta "San Siro". Iz Udinezea je došao Samir Handanović, tako da je Cezaru dozvoljeno da pregovora sa drugim klubovima.

Engleski mediji pišu da će 32-godišnji golman pregovarati i sa Totenhemom, ali je KPR već započeo razgovore.

Klub sa "Loftus Rouda" već je doveo Parka Đi-Sunga iz Mančester Junajteda, Bosingvu iz Čelsija, a na godinu dana će kao pozajmljeni igrač iz Real Madrida igrati Rikardo Karvaljo.

KPR navodno još vodi pregovore sa kapitenom Totenhema Majklom Dosonom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA