Liverpul hoće Dempsija, nudi Adama i Spiringa

Amerikanac Dempsi košta 7,5 miliona funti i Liverpul mora nekog da proda da bi bar delimično isfinansirao transfer posle potrošenih 25 miliona na dovođenje Borinija i Alena

  • 0

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers planira da dovede Amerikanca Klinta Dempsija, vezistu Fulama, voljnog da promeni klub. Cena je 7,5 miliona funti, a pošto je već potrošio 25 miliona na dovođenje Fabija Borinija i Džoa Alena, moraće prvo nekog da proda da bi, makar delimično, isfinansirao transfer.

Pošto odlazak Endi Kerola svakim danom izgleda sve manje verovatan, Rodžers je voljan da proda Čarlija Adama i Džeja Spiringa. Adam, čija je cena dva i po miliona funti, već je ponuđen Fulamu kao deo paketa, mada škotski vezista nije mnogo rad da obuče dres londonskog kluba. Gradski rival Liverpula, Everton zainteresovan je za Adama, ali spremni su da sačekaju u nadi da će Liverpul pred sam kraj prelaznog roka prodati Adama još jeftinije.

Za Spiringa je zainteresovan Bolton, mada nije poznato koliko novca su spremni da ponude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA