Ronaldo ostavlja Irinu zbog zgodne Rite?! (FOTO)

Portugalski fudbaler iskoristio odsustvo devojke i u svom klubu razmenjivao nežnosti sa Pereirom. Njegova majka odobrava novu vezu

  • 1

Španski i portugalski mediji bruje o razilaženju jednog od najpopularnijih parova - zvezde madridskog Reala Kristijana Ronalda i Irine Šajk. Razlog je ni manje ni više nego treća osoba, a njeno ime je Rita Pereira.

Dok je Irina bila na putu da poseti svoje roditelje u Rusiji, Kristijano je iskoristio odsustvo svoje drage, pa su on i Rita uhvaćeni u prisnom druženju u klubu koji je Portugalac skoro otvorio.

Rita Pereira nije stekla veliku popularnost u Evropi, ali je u domovini vrlo poznata kao glumica, fotomodel i odskoro TV voditeljka. Mlada glumica je napravila bum kada se skinula za "Plejboj" u maju.

Navodno je Ronalda upoznala preko njegovih dveju sestara sa kojima se druži, a fudbalerova majka Dolores je rekla da je Rita po ukusu njenog sina više of Irine!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA