HRABROST I SRCE NISU NAGRAĐENI: Zvezdi falio gol za čarobno veče!

Crveno – beli nadigrali Bordo, ali u Francusku idu sa nesigurnih 0:0

  • 1

Posle grmljavine Marakane, 90 minuta agresivne Crvene zvezde, nekoliko odličnih šansi - Bordo ide prezadovoljan kući. Zvezda i francuski tim posle 90 minuta ništa nisu rešili - 0:0, pred revanš u Šampanji.

Više od 35.000 navijača je na stadion Zvezde stiglo ne znajući šta da očekuje. Od mladog tima koji isuviše greši od početka sezone, pod novim trenerom koji je imao tek nekoliko treninga. Dobio je borbu crveno – belih, nadigravanje Bordoa, ali ne i toliko željenu pobedu.

Sa ovakvom igrom iz 90 Marakananinih minuta Zvezda nije otpisana ni pred odlazak u Francusku.

U noći pomešanih emocija, tuge zbog prisustva Roberta Prosinečkog, ali u predsedničkoj loži umesto na terenu, ali i najbolje igre Zvezde od početka sezone sve je završeno ovacijama i aplauzom cele „Marakane“.

Šteta. Hrabrost i srce tima u crveno – belim dresovima nije dobio zasluženu nagradu u vidu bar jednog gola koji bi zacelio rane na srcima navijača odlaskom Roberta Prosinečkog.

Ono što može da raduje posle prvih 90 minuta Zvezde sa Bordoom jeste da su crveno – beli nadigrali Francuze.

Ako izuzmemo zicer Obranijaka iz prvog poluvremena, do kojeg je došlo usled nesigurnosti Zvezdine odbrane, sve je bilo skoro sjajno. Ponavljamo, falio je samo taj gol.

Zvezda je imala više od igre u oba poluvremena, gušila rivala na sredini terena, izlazila uzdignutih glava iz nevolja i u teškim trenucima (izostanak prvog štopera Jovanovića u poslednjih 10 minuta)

Ostaće žal za šansama Dimitrijevića, Lazovića, Milunovića, koraka koji je nodostajao Asamoi za šut i verovatno gol... Ko zna možda se vrati sve to već za sedam dana u Šampanji.

ZVEZDA: Bajković - Mikić, Maksimović, Jovanović (od 85. Spajić), Mladenović - Mijailović, Milivojević, Dimitrijević, Vešović (od 69. Mirić) – Lazović (od 79. Asamoa) - Milunović.

BORDO: Karaso - Sijani, Sane, Marijano, Plani, Tremuline, Ben Halfala, Gufran (od 90. Nguemo), Sertik, Obranjak, Moris-Belaj (od 82. Žusi).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nessa

    24. avgust 2012 | 07:55

    O kojim sansama vi pricate?Izgleda da i vi prerastate u propagandnu masineriju jedinog SRBSKOG kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA