Opšta tuča u Banjaluci, radili noževi i baklje!

U masovnoj, dogovorenoj tuči učestvovalo je više od 100 navijača, ima povređenih, a protiv osumnjičenih kolovođa pokrenut je postupak

  • 0

Na fudbalskoj utakmici između klubova Naprijed iz Banjaluke i Proleter iz Teslića u Banjaluci došlo je do krvavog obračuna među navijačima. U sukobu je učestvovalo blizu 100 pristalica ova dva kluba, više mladića je povređeno, a pojedini su zadobili teže povrede ubodima nožem, pa su prebačeni u bolnicu.

Prema nezvaničnim informacijama, "deblji kraj" u krvavoj tuči izvukli su gosti iz Teslića, koji su napadnuti bakljama i noževima. Banjalučki Centar javne bezbednosti potvrdio je da je šesnaestogodišnji P.M. iz Teslića pogođen kamenom u glavu i da je u besvesnom stanju smešten na Odeljenje neurohirurgije Kliničko-bolničkog centra.

Predsednik kluba Naprijed Čedo Ševarika istakao je da je utakmica bila fer i korektna, a da se incident dogodio izvan stadiona.

Prema informacijama "Nezavisnih novina", tuču su unapred dogovorile vođe navijača, a pet osoba je osumnjičeno za učešće u organizaciji i podneta je prijava protiv njih.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA