Bundesliga: Bajern na kolenima (VIDEO)

Menhengladbah slavio 3:1 i prišao na bod vodećem timu iz Minhena već na startu prolećne polusezone...

  • 0

Bajern je debaklom u Menhengladbahu započeo odbranu jesenje titule. Borusija je do nogu potukla Bavarce, koji su preko Švajnštajgera 15 minuta pre kraja uspeli da stignu do utešnog pogotka - 3:1 (2:0).

Ako je suditi po prvom kolu još jedna ntologijska sezona u nemačkom fudbalu nas očekuje tokom proleća. Trener Bajerna Jupe Hajnkes je izveo najjači sastav na teren najprijatnijeg iznenađenja prvenstva, doduše bez Riberija i nije mogao da veruje šta ga je snašlo.

Menhegladbah je kao i na startu prvenstva u avgustu pobedio slavni klub (tada je bilo 1:0), ali što je zanimljivije preko Rojsa (Bajern nudio kule i gradove tokom zimskog prelaznog roka za njega) i desnog krila Hermana (dva gola) klub koji je obeležio 70-te godine prošlog veka savladao Nojera čak tri puta.

Prvi gol je direktna posledica greške Manuela Nojera koji je loše ispucao i praktično namestio Rojsu zicer.

U prevedenom od 13 golova koje je Bajern primio, 4 je delo igrača Menhegladbahovih igrača.

Gladbah se ovom pobedom približio na samo bod minehskom timu, koji bi mogao da bude jedan od tri lidera pred naredni vikend, ukoliko u ovom kolu slave Borusija iz Dortmunda odnosno Šalke. Šampion u nedelju gostuje u Hamburgu, a u Gelzenkirhen dolazi Štutgart u subotu.

(telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA