PREMIJER: Prvi gol Van Persija, autogol Vidića! (VIDEO)

Mančester pobedio Fulam 3:2, Viljaš Boaš i Totenhem ostali bez pobede u nadoknadi vremena. Everton i Svonsi gaze

  • 0

Povratak Nemanje Vidića ne ide tokom koji žele navijači Junajteda. Mančester jeste pobedio Fulam, a srpski reprezentativac je autogolom u 64. minutu zakomplikovao situaciju ekipi koja je uspela da osvoji prva tri boda u novoj sezoni.

"Old Traford" video je prvi gol Robija Van Persija u dresu "đavola" i pozdravio ga ovacijama. Holanđanin je majstorijom uspeo da neutrališe ranu prednost Fulama iz 2. minuta posle gola Demijana Dafa. Do poluvremena pogodili su i Kagava (prvi gol u Premijer ligi) i Rafael, pa se činilo da Junajted ide ka ubedljivom trijumfu.

Ipak, Fulam je bio čvrst i za hrabrost nagrađen autogolom našeg internacionalca, ali bod nije stigao. Slabosti Junajteda vezane za odbranu ispoljene su jednako koliko i u duelu sa Evertonom.

EVRTON BLISTA, BOAŠOV DEBI REMI

Upravo je Everton ostavio najbolji utisak posle dva kola, jer je nakon pobede nad Junajtedom očitao lekciju Aston Vili u Birmingemu. Po gol su u prvom poluvremenu postigli Pienar, fenomanlni Felaini, ali i Hrvat Jelavić, koji je i na početku nove sezone najavio da će da rešeta mreže rivala u Premijeru.

Aston Vila je početkom drugog dela ostala bez isključenog Klarka, ali je uspela da ublaži poraz posle pogotka El Ahmadija.

Andre Viljaš Boaš nije debitovao pobedom na klupi Totenhema. Na "Vajt Hart Lejnu" navijači su dugo nervozno grickali nokte, hvatali se za glavu posle promašaja gostiju (naročito mladog Lukakua), počeli da slave pobedu, jer je Asue Ekoto maestralno sa ivice šesnaesterca pronašao put u "malu mrežu" Grega Fostera, ali..

Opsada gola tima iz Birmingema zasluženo je završena pogotkom na početku nadoknade vremena. Posle dva izbijanja lopte sa gol-linije, Morison je pronašao put do mreže za 1:1.

Meč Sanderlenda i Redinga nije održan zbog natopljenosti terena usled kiše, a FA će već u ponedeljak doneti odluku kada će se ovaj meč odigrati.

Zanimljivo, lider posle dva kola je Svonsi. "Labudovi" su posle deklasiranja KPR u Londonu  (5:0), bili ubedljivi i pred svojim navijačima. Vest Hem je ispraćen kući sa tri lopte u mreži, pa Velški klub posle dva kola ima šest bodova uz gol-razliku 8:0!

REZULTATI DRUGOG KOLA

Svonsi - Vest Hem 3:0 (2:0)

Ranhel 29, Miču 29, Grem 64

Aston Vila - Everton 1:3 (0:3)

El Ahmadi 75 - Pijenar 3, Felaini 31, Jelavić 44

Mančester Junajted - Fulam 3:2 (3:1)

(Van Persi 10, Kagava 35, Rafael 41 - Daf 3, Vidić ag 63)

Norič - KPR 1:1 (1:1)

Džekson 11 - Zamora 19

Sanderlend - Reding odloženo

Sautempton - Vigan 0:2 (0:0)

Di Santo 51, Kone 89

Totenhem - Vigan 1:1 (0:0)

Asu Ekoto 74 - Morison 90+1

Čelsi - Njukasl 2:0 (2:0)

Azar pen 22, Tores 45+3

NEDELJA

Stouk - Arsenal 14,30

Liverpul - Mančester siti 17

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA