Janković vraća Perovića u prvi tim Zvezde

Na inicijativu novog trenera "crveno-belih", Marko Perović povlači tužbu protiv kluba, a Zvezda za uzvrat obustavlja disciplinski postupak

  • 0

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković dobio je pristanak uprave kluba da u konkurenciju za prvi tim vrati Marka Perovića, udaljenog iz ekipe 6. jula, kada je zbog neisplaćenih dugovanja pustio menicu.

Perović je tada napustio pripreme i tužio je Zvezdu Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije zbog duga koji iznosi više od 100.000 evra, zatraživši raskid ugovora.

Trener Janković razgovarao je sa Perovićem, koji je voljan da ponovo obuče dres našeg najuspešnijeg kluba i da odustane od tužbe. Sa svoje strane, Zvezda će prekinuti disciplinski postupak protiv Perovića.

Janković se na taj potez odlučio zbog deficita kvalitetnih fudbalera, pogotovo u veznom redu, koji je odlaskom Evandra i povredom Kadua ostao samo na Milivojeviću, Dimitrijeviću i Mijailoviću, te golobradim Savićeviću i Čikiću, kojima tek predstoji dokazivanje. Pored toga, na odluku je uticala i činjenica da zbog hronične besparice klub nije u mogućnosti da dovede adekvatna pojačanja sa strane.

Janković i Perović dobro se poznaju još od vremena kada su sarađivali na "Marakani" u šampionskoj sezoni 2003/2004, dok je sadašnji šef struke bio asistent Slavoljuba Muslina.

Do realizacije ideje ostalo je još da se obave zvanični razgovori između kluba i igrača kako bi bio rešen spor koji je pre mesec i po izazvao veliku buru.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA