PREMIJER: Stouk pretvrd za "tobdžije"

Četa Arsena Vengera još jednom je pokazala nemoć protiv čvrstog rivala u meču koji je završen 0:0, "tobdžije" i dalje čekaju na prvi gol u sezoni

  • 0

Stouk i Arsenal odigrali su pravu uspavanku u drugom kolu Premijer lige i rezultat je, naravno, 0:0. Domaćin, poznat kao čvrsta i neugodna ekipa, ponovo je to potvrdio, dok nemoć Arsenala dokazuje da navijači "tobdžija" neće imati mnogo razloga za radost ove sezone.

Igrač Arsenala koji je izgleda jedini znao da daje golove Robin van Persi prodat je Mančester junajtedu i nije ni čudo što igrači londonskog kluba još nisu zatresli mrežu protivnika u novoj sezoni. Kreativan pokušaj imao je Aron Remzi u samom finišu meča, kada je pokušao da iz daljine iznenadi istrčalog golmana Stouka, ali nije bio precizan.

Stouk je čak u sedmom minutu postigao gol, koji je ispravno poništen zbog ofsajda, a u dve situacije navijači domaćih nadali su se da će sudija dosuditi penal za njihove ljubimce, posle kontakta u šesnaestercu u 57. minutu i navodnog igranja rukom u 8o., ali arbitar Li Mejson nije podlegao pritisku.

Stouk je verovatno zadovoljan podelom plena protiv renomiranog, ali nemoćnog rivala, dok četa Arsena Vangera ophrvana brigama nastavlja takmičenje.

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug / AP)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA