ZVEZDA I PARTIZAN UPOZORENI: Pobeda Tromsa i remi Bordoa pred revanš mečeve

Žirondinci odoleli Pari sen Žermenu (0:0), Norvežani ostvarili i petu pobedu zaredom

  • 0

Rivali Crvene zvezde i Partizana pred revanš mečeve u Bordou, odnosno u Beogradu, zabeležili su dobre rezultate ovog vikenda i najavili da su spremni za odlučujuće utakmice za plasman u Ligu Evrope.

Bordo je, posle dve pobede u Ligi 1, na "Parku prinčeva" odoleo prebogatom Pari sen Žermenu, i zabaležio isti rezultat kao na "Marakani" - o:o.

Žirondinci su nastupili u sledećem sastavu: Karaso, Siani, Maranž, Enrike, Marijano, Sane, N'Guemo, Obranjak (od 77. minuta Plašila), Žusi (od 87. Moris-Belaj), Seve (od 77. minuta Sertik), Dijabate.

Posle prva tri kola Lige 1, jedino Marsej ima sve tri pobede i na čelu je tabele. Bordo je u grupi koji slede sa 7 osvojenih bodova. PSŽ se nalazi tek na 11. mestu sa ukupno tri boda.

U Norveškoj je Tromso ostvario i petu vezanu pobedu, i to protiv Honefpsa 1:0. Strelac je bio Johansen u 86. minutu. Olakšavajuća okolnost po Partizan je to što u Beograd ne dolazi golman Salman, koji mora da pauzira neko vreme zbog povrede.

Posle 20 kola norveške lige Tromso je na šestom mestu na tabeli.

Ovo je bila ekipa Tromsa: Lekstum, Bjerk, Kristijansen, Norbaj, Sis, Drage, Jensen, Johansen (od 87. Inderštad), Bendiksen (od 82. minuta Anderson), Ondrašek, Prijović, (od 46. minuta Mbođi).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA