POVRATAK KRALJA: Džaja sam bira funkciju u Zvezdi!

Rukovodstvo Crvene zvezde očekuje povratak legendarnog levog krila u klub. Ako Džaja bude želeo, Vladan Lukić će mu ustupiti svoju fotelju

  • 0

Legendi Crvene zvezde Draganu Džajiću otvoren je put za povratak u klub i to na mesto koje on bude želeo, saznaje Telegraf od izvora bliskog upravi Zvezde.

Džajić je više puta najavio da bi voleo da se vrati u Zvezdu, ali da mu je u ovom trenutku potpuni prioritet sudski postupak koji se vodi protiv njega, a u kojem bi prvostepena presuda trebalo da bude doneta 11. septembra. Mediji danima već najavljuju kako se legendarno krilo vraća u fotelju predsednika Zvezde, a pisalo se i da je glavni Zvezdin sponzor, ruski Gasprom, uslovio dalju pomoć klubu smenom rukovodstva.

Naš sagovornik, međutim, ističe da se radi o dezinformacijama:

- Ni generalni sponzor, niti "pojedinci iz državnog vrha", kako su pisali neki mediji, ne traže smene u Zvezdi. Stanje u klubu je redovno. Posle problema nakon ostavke Roberta Prosinečkog, koji su ekspresno rešeni dovođenjem Saleta Jankovića, svi smo fokusirani na nastavak sezone, posebno na revanš sa Bordoom, jer bi ta utakmica mogla da da krila ekipi za buduće mečeve. Što se tiče eventualnog povratka u klub Dragana Džajića, njemu su sva vrata uvek otvorena. Stav je rukovodstva da Džaja dobije funkciju koju on bude želeo, a čak ni predsednik Vladan Lukić nema ništa protiv da mu ustupi svoju fotelju. Dakle, ako Džajić bude želeo da bude predsednik, biće predsednik, uz podršku kompletnog sadašnjeg rukovodstva - kaže izvor Telegrafa, koji dodaje da je Zvezdina legenda u odličnim odnosima sa svim čelnim ljudima u klubu.

Prema njegovim rečima, saradnja sa Gaspromom teče po planu i Rusi nijednog trenutka nisu uslovljavali svoje sponzorstvo smenom glavnih rukovodilaca Vladana Lukića, Đorđa Stefanovića i Gorana Vesića.

Inače, Stefanović je danas podneo ostavku na mesto generalnog sekretara kluba, koju je obrazložio zdravstvenim razlozima.

- Stefanović je svoj odlazak najavio još pre nekoliko meseci, jer čovek već duže vremena ima velikih zdravstvenih problema. Njegova ostavka nije uslovljena ničijim pritiskom, pa ni "Gaspromovim", zaključuje naš sagovornik dobro upućen u zbivanja na Marakani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA