MEKINRO PREDVIĐA: Đoković će odbraniti titulu na US Openu!

Legendarni američki teniser, koji je možda najveći "obožavalac" našeg tenisera, dodaje i da u odsustvu povređenog Nadala veću "korist" mogu da imaju Ðoković i Federer, nego Mari

  • 0

Legendarni američki teniser Džon Mekinro predviđa da će Novak Ðoković uspeti da odbrani titulu na US Openu, poslednjem grend slem turniru sezone koji je počeo u Njujorku.

Četvorostruki pobednik tog turnira smatra da je teško izabrati ko će ove godine biti najbolji, pošto su, pored Ðokovića, u odličnoj formi i Rodžer Federer i Endi Mari, ali je svoj "glas" ipak dodelio srpskom teniseru, prenosi AP.

- Moj izbor je Ðoković, iako je teško odlučiti se za jednog od trojice vrhunskih momaka - rekao je Mekinro, koji je oduvek naklonjen Novaku. Toliko da se pre nekoliko godina Amerikanac sa komenatorske pozicije sjurio na teren stadiona "Artur Eš" da bi odigrao poen sa Ðokovićem.

Prema oceni Mekinroa, u odsustvu povređenog Rafaela Nadala, veću "korist" mogu da imaju Ðoković i Federer, nego Mari.

- Mari je već gubio od Ðokovića i Federera na grend slem turnirima. Da pitate Rodžera, iako vam ne bi priznao, bio bi srećan da ne mora da igra sa Rafom, jer ima prilično loš skor protiv njega. Za Federera je dobro da se uopšte ne sastaju. Rekao bih da Ðoković ima najveće šanse - poručio je Mekinro.

Ðoković u odbranu titule kreće duelom protiv Italijana Paola Lorencija, koji je na programu u utorak ili sredu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA