Ferguson ne da igračima mlađim od 23 godine da voze skupa sportska kola!

Svi prvotimci Mančestera dobijaju od novog sponzora Ševroleta skupa sportska kola po izboru, ali Ferguson je zabranio Velbeku i drugim igračima koji imaju ispod 23 godine da obogate svoj vozni park

  • 0

Ševrolet je postao sponzor Mančester junajteda, a u ugovoru se navodi da svaki prvotimac dobija skupa sportska kola po izboru. Ipak, te sreće neće biti prvotimci engleskog kluba koji imaju manje od 23 godine.

- Dobili smo pisanu molbu od trenera Aleksa Fergusona da prvotimcima koji imaju manje od 23 godine ne dajemo skupa sportska kola - rekli su u Ševroletu.

Trener "crvenih đavola" potvrdio je novinaru Janu Lejdimanu saopštenje Ševroleta.

- Ser Aleks mi je rekao da će Dani Velbek koji ima 21 godinu, 22-godišnji Kris Smoling i Rafael kao i 20-godišnji defanzivac Fil Džons morati da odaberu neka manje vredna i slabija kola. Čak i kad odluče koja kola žele moraće da čekaju odobrenje od Fergusona - napisao je Lejdiman.

Uprava kluba slaže se sa Fergusonom koji želi da sačuva igrače za koje kaže da su jako bitne karike u klubu, ali da su još mladi da bi mogli potpuno sami da se čuvaju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA