Džajić će prihvatiti aboliciju predsednika Nikolića

Advokat Dragana Džajića tvrdi da će legenda srpskog fudbala prihvatiti najavljenu nameru predsednika Srbije Tomislava Nikolića da ga abolira od optužbi, ali da to ne znači priznanje krivice

  • 0

Legenda Crvene zvezde i srpskog fudbala, Dragan Džajić, prihvatiće aboliciju predsednika Srbije Tomislava Nikolića, koja će ga osloboditi optužbi za proneveru novca, tvrdi Džajićev advokat Dragan Savić. Džajić, međutim, prihvatanjem abolicije ne priznaje krivicu i ne strahuje da može da bude osuđen, tvrdi za "Informer" Savić, inače rođeni brat nekadašnjeg ljubimca "severa", golgetera Dušana Savića.

- Mi pokušavamo već godinama, i uspevamo u tome, da dokažemo da Dragan Džajić nije učinio delo koje mu se stavlja na teret. Njegova velika želja je da svoju nevinost dokaže pred sudom i tako otkloni svaku sumnju javnosti. Ukoliko predsednik Srbije odluči da abolira mog klijenta, mi, naravno, nećemo imati ništa protiv - kaže Savić.

Sudski proces protiv Džajića trebalo bi da se završi 14. septembra, kada je zakazano poslednje saslušanje, a presuda bi trebalo da bude doneta do kraja meseca.

Džajić je dugo ponavljao da je sudski spor jedina prepreka za njegov povratak u Zvezdu, da bi nedavno izjavio da je potrebno samo da ga pozovu iz kluba i da će se vratiti. U medijima se već danima tvrdi da je povratak Džajića sigurna stvar, koju podržava državni vrh Srbije i ruski "Gasprom", generalni sponzor "crveno-belih", i da sigurno odlazi  sadašnji predsednik Vladan Lukić, dok je generalni sekretar Đorđe Stefanović već otišao.

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA