PARTIZAN - TROMSO 20.45: Da se Šamrok ne ponovi!

"Crno-beli" godinu dana posle jednog od najvećih šamara u Evropi moraju da se odluče jesu li generacija za uspehe ili nisu

  • 0

Partizan posle samo tri nedelje ponovo na istom zadatku. Neuspešna misija zvana AEL i pobeda pred svojim navijačima, ponovo je na plećima tima Vladimira Vermezovića. Nije ni čudo onda što trener srpskog šampiona večerašnji susret sa Tromsom (20.45) naziva maturskim ispitom svojih izabranika, jer moraju da nadoknade rezultat 2:3 iz prvog susreta.

Pred "crno-belima" su dva puta. Jedan koji bi mogao da vrati veru u njih kod sopstvenih navijača, ali i za mir u kući. Sezona se tek zahuktava, mnogo bi bilo da drugu godinu zaredom "crno-beli" pre polaska u školu đaka prvaka završe evropsko bitisanje.

Drugi je jasan kao dan - poraz znači agoniju, koja preti da potpuno sruši sezonu Iliću, Stojkoviću i ekipi.

Za početak gol, pa onda lagano. To je recept koji priželjkuju navijači večeras u Humskoj. Da živne atmosfera u "crno-belom" taboru, da talentovana ekipa koju Vermez redovno hrabri, bar plasmanom u Ligi Evrope, nagovesti sav svoj potencijal.

U suprotnom, svašta je moguće večeras da se čuje u Humskoj sa tribina.

Uostalom, eventualni neuspeh bi mogao da donese tektonski poremećaj i na klupi šampiona. Vladimir Vermezović teško da će ostati prvi trener u slučaju neuspeha.

Stadion: Partizan. Sudija: Serž Gimijeni (Belgija)

PARTIZAN: Stojković, Ivanov, Miljković, Volkov, Aksentijević, Kamara, S. Marković, Ilić, Tomić, Mitrović, L. Marković

TROMSO: Lastrom, Itergard, Kopinen, Sis, Norbi,  Kara, Jensen, Drage, Andersen, Ondrašek, Prijović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA